Webdevelopment

Wanneer je verder wilt groeien met je bedrijf is een website van essentieel belang.

Webdevelopment, ook wel webontwikkeling genoemd, is een verzamelnaam die wordt gebruikt voor alles wat te maken heeft met het ontwikkelen van een website en de oplossingen daaromheen. Dit omvat zowel het bouwen van een simpele statische website met wat tekst en plaatjes als het ontwikkelen van een complex klantportaal.

Waar let je op wanneer je een website laat maken

Een website is een belangrijk middel voor ondernemers om hun bedrijf te laten zien aan de wereld. Het is belangrijk om een goede website te hebben, omdat dit de eerste indruk is die potentiële klanten van uw bedrijf krijgen.

Het is ook belangrijk om de inhoud van je website goed te verzorgen. Zorg ervoor dat de informatie die je geeft relevant en actueel is. Jouw website moet namelijk de bezoeker een duidelijk beeld geven van jouw onderneming en de producten of diensten die je aanbiedt.

Het is belangrijk dat je ervoor zorgt dat de website goed beveiligd is. Zorg er daarom voor dat de website is voorzien van de nieuwste beveiligingsupdates en dat er maatregelen zijn genomen om te voorkomen dat hackers toegang krijgen tot jouw gegevens of die van je klanten.

In het kort, een goede website is belangrijk voor ondernemers omdat het de eerste indruk is die potentiële klanten krijgen van je bedrijf. Zorg ervoor dat jouw website er professioneel uitziet, gemakkelijk te navigeren is, goed werkt op verschillende apparaten, relevante informatie bevat en goed beveiligd is.

Advies en ondersteuning bij webdevelopment

Zoek je hulp bij het ‘laten’ maken van een website? Wellicht dat een van de experts je kan adviseren. Ben je nog aan het zoeken naar antwoorden op vragen zoals het doel, de vorm en tone of voice? Kijk dan eens in de digiwerkplaats.

Voorbeelden uit de praktijk

Benieuwd naar de vragen waar andere mkb-ers mee aan de slag zijn gegaan? Bekijk hieronder hoe zij het hebben aangepakt.

Zwartjes van 1883
Online sales (e-commerce) en marketing
Social media

Hoe kunnen we onze social media inzetten voor ons bedrijf?

Social media voor klassieke schoenwinkel

Foto van Ingrid
Studenten adviseren Ingrid van De Geldboom: website en social media onder de loep
Digitalisering
Online sales (e-commerce) en marketing

Ingrid Hoogstraten van De Geldboom heeft deelgenomen aan twee waardevolle trajecten: een website scan, sociale media en content creatie. Met de frisse blik van jonge talenten zorgde het advies voor een echte eye-opener bij Ingrid.

KiteOnly
Online sales (e-commerce) en marketing
Social media

Kitesurfshop KiteOnly uit Haren wilde meer bezoekers naar de webshop.

De Koperen Kat
Online sales (e-commerce) en marketing
Social media

De brouwerij heeft verschillende social media kanalen. Het beheer hiervan kost ze (te) veel tijd. Het bedrijf heeft dus behoefte aan ondersteuning en advies op het gebied van content marketing.