Cursussen

De digitale wereld is snel aan het veranderen en het is daarom cruciaal om op de hoogte te blijven en te groeien met de nieuwste technologieën. Als ondernemer wil je natuurlijk op een efficiënte en effectieve manier gevonden worden door jouw doelgroep en wil je tegelijkertijd zeker zijn van de beveiliging van jouw digitale gegevens.

Daarom bieden wij MKB-ondernemers de mogelijkheid om hun digitale vaardigheden te verbeteren door middel van twee speciale cursussen. De cursussen richten zich op het verbeteren van jouw online vindbaarheid en cyber weerbaarheid. Hierdoor kun je jouw online aanwezigheid versterken en tegelijkertijd jouw digitale gegevens beschermen.

Aanbod
De cursussen zijn gericht op MKB-ondernemers en bieden praktische kennis en vaardigheden om jouw online aanwezigheid te versterken en jouw bedrijfsgegevens beter te beschermen.

Door deze cursussen te volgen, ben je beter voorbereid op de uitdagingen van de digitale wereld en kun je je bedrijf blijven ontwikkelen.

Gratis cursus online vindbaarheid (e-learning met begeleiding)
Online sales (e-commerce) en marketing

Een bedrijf dat online goed vindbaar is en zijn online marketing goed op orde heeft, groeit sneller dan de concurrentie. Bij een groot deel van de mkb-ondernemingen ontbreekt het aan tijd, kennis en middelen om met digitalisering aan de slag te gaan. Daarom helpt MKB Digitaal je met het zetten van stappen op het gebied van digitalisering en online marketing.

handen van een persoon achter een laptop met een papier in de handen
Gratis e-learning online vindbaarheid (zelfstandig)
Online sales (e-commerce) en marketing

Wil je als ondernemer in de regio Rotterdam, Den Haag, Zoetermeer of Krimpen aan de IJssel jouw online aanwezigheid naar nieuwe hoogten tillen?   Wil je jouw bedrijf laten opvallen in de online jungle? Dan is onze e-learning “Online Vindbaarheid voor Ondernemers” dé sleutel tot succes die je zoekt!