Cursussen

De digitale wereld is snel aan het veranderen en het is daarom cruciaal om op de hoogte te blijven en te groeien met de nieuwste technologieën. Als ondernemer wil je natuurlijk op een efficiënte en effectieve manier gevonden worden door jouw doelgroep en wil je tegelijkertijd zeker zijn van de beveiliging van jouw digitale gegevens.

Daarom bieden wij MKB-ondernemers de mogelijkheid om hun digitale vaardigheden te verbeteren door middel van twee speciale cursussen. De cursussen richten zich op het verbeteren van jouw online vindbaarheid en cyber weerbaarheid. Hierdoor kun je jouw online aanwezigheid versterken en tegelijkertijd jouw digitale gegevens beschermen.

Aanbod
De cursussen zijn gericht op MKB-ondernemers en bieden praktische kennis en vaardigheden om jouw online aanwezigheid te versterken en jouw bedrijfsgegevens beter te beschermen.

Door deze cursussen te volgen, ben je beter voorbereid op de uitdagingen van de digitale wereld en kun je je bedrijf blijven ontwikkelen.

Cyberweerbaarheid
Security

Versterk de cyberbeveiliging van jouw bedrijf!

Als ondernemer in Zuid-Holland wil je jouw bedrijf beschermen tegen cyberaanvallen en de groeiende dreiging van online gevaren. Daarom hebben we iets speciaals voor jou!