Gratis cursus online vindbaarheid (e-learning met begeleiding)

Ik schrijf mij direct in

Mkb’er, vergroot gratis jouw online vindbaarheid!

Een bedrijf dat online goed vindbaar is en zijn online marketing goed op orde heeft, groeit sneller dan de concurrentie. Bij een groot deel van de mkb-ondernemingen ontbreekt het aan tijd, kennis en middelen om met digitalisering aan de slag te gaan. Daarom helpt MKB Digitaal je met het zetten van stappen op het gebied van digitalisering en online marketing.

Met onze gratis (digitale) cursus met begeleiding leer je binnen no time de basisbeginselen van online vindbaarheid en het maken van een online strategie. Neem de regie in eigen handen en zorg dat jouw (potentiële) klanten jou weten te vinden en jij jouw (potentiële) klanten weet te bereiken. Een win-winsituatie!

Dit ga je leren.

Na het volgen van de training kun je onder andere:

  • jouw website optimaliseren voor een betere online vindbaarheid;
  • jouw doelgroep gericht bereiken met Google Ads;
  • jouw online zichtbaarheid vergroten met de inzet van social media;
  • jouw online succes meetbaar maken en rapportages analyseren;
  • een online marketing strategie maken.

Wat kun je verwachten?

De onderwerpen volg je in slechts 3 maanden via een persoonlijke digitale leeromgeving met praktijkopdrachten. Je brengt wat je leert dus direct voor de onderneming in de praktijk, learning-on-the-job! Onze marketingprofessional beantwoordt jouw vragen en geeft feedback op jouw ingeleverde opdrachten. Deze coaching is maatwerk en sluit aan bij de behoefte van jouw onderneming. Daarnaast kun je maandelijks een online kennissessie bijwonen met andere ondernemers om ook van elkaar te leren, social learning!

Is deze cursus iets voor jou?

De cursus is geschikt voor mkb-ondernemers die nog geen online marketing strategie hebben, hun huidige strategie willen verbeteren en aan de slag willen met SEO, SEA en social media. Er is geen voorkennis nodig; juist voor ondernemers met geringe (online)marketingervaring is de cursus zeer leerzaam en interessant. De cursus is geschikt voor alle mkb-ondernemers in Rotterdam, Krimpen a/d IJssel, Zoetermeer en Den Haag. Naast de ondernemer, is het ook voor medewerkers van een bedrijf interessant. De cursus is gratis en volledig online te volgen.

    Gegevens cursist