Verfijn resultaten
Filters resetten

Ontvang digitale hulp van onze studenten in de Digitale Werkplaatsen

Heb je een probleem met je computer of andere digitale apparaten waarvoor je geen woorden kunt vinden om het goed uit te leggen? Of weet je niet goed hoe je moet beginnen met digitaliseren? Geen zorgen!

Digitale Werkplaatsen speciaal voor mkb'ers
Onze Digitale Werkplaatsen zijn er speciaal voor mkb'ers en wij hebben getrainde studenten uit het wo, hbo en/of mbo die je graag helpen bij het formuleren van jouw digitale vraagstukken. Zo ben jij klaar voor de volgende stap.

Oplossing op maat voor jouw digitale vraagstukken
Onze studenten werken samen met docenten en experts om een oplossing op maat te bieden voor jouw vraagstuk. Of je nu hulp nodig hebt bij het opzetten van een website of het integreren van sociale media in je bedrijfsstrategie, wij staan voor je klaar.

Neem contact met ons op
Samen vinden we de juiste oplossing voor jouw digitale vraagstukken. Dus aarzel niet en neem contact met ons op. Onze Digitale Werkplaatsen zijn er om jou te helpen bij het digitaliseren van jouw bedrijf.

MoveDigi - Digitale Werkplaats Zwolle
(Kantoor) automatisering
Data (beheer en gebruik)
Online sales (e-commerce) en marketing
Security

Het beoogde effect van de mkb-werkplaats digitalisering is om bij te dragen aan de arbeidsproductiviteit in het mkb-peloton, praktijkleren van hbo- en mbo-studenten die daardoor meer kennis en 21-eeuwse vaardigheden opdoen en mkb-bedrijven te verbinden met regionaal digitaal talent.

 • MoveDigi - Digitale Werkplaats Zwolle
  Campus 2
  8017 CA Zwolle
  Overijssel
MKB Digiwerkplaats - regio Haaglanden

De wereld verandert in rap tempo, digitalisering is overal in ons leven. Onder invloed van technologische ontwikkeling gaan klanten andere eisen stellen.

 • MKB Digiwerkplaats - regio Haaglanden
  Bleiswijkseweg 37E
  2712 PB Zoetermeer
  Zuid-Holland
Digitale Werkplaats Utrecht

Benut jij als ondernemer al volop de kansen van digitalisering? Bij de MKB werkplaats kunnen studenten jou helpen bij je digitale vraagstukken. Bijvoorbeeld het vergroten van de online vindbaarheid van de website of webshop, het bepalen van de (online) marketingstrategie of het analyseren van data.

 • Digitale Werkplaats Utrecht

  Utrecht
  Utrecht
MKB Digiwerkplaats Rijnmond
Online sales (e-commerce) en marketing
Security

Digiwerkplaats Rijnmond is dé plek waar jij als ondernemer hulp krijgt van toekomstgericht & creatief talent bij de uitdagingen waar jij voor staat. We ondersteunen je in de digitalisering van jouw bedrijf.

 • MKB Digiwerkplaats Rijnmond
  Scheepsbouwweg 11
  3089 JW Rotterdam
  Zuid-Holland
Digitale Werkplaats Flevoland

De werkplaats draagt bij aan het verbeteren van de aansluiting van onderwijs op MKB. Daarbij verhogen we de kans op het behoud van (digitaal) talent in de regio, doordat studenten in aanraking komen met regionaal MKB en vice versa.

 • Digitale Werkplaats Flevoland
  Agorawagenplein 1
  6419 DJ Heerlen
  Flevoland
Werkplaats Online Ondernemen

De Werkplaats Online Ondernemen Groningen (WOO Groningen) is dé plek voor MKB-ondernemers voor online advies en ondersteuning. WOO Groningen ondersteunt bedrijven bij het maken van een volgende stap in online ondernemen.

 • Werkplaats Online Ondernemen
  Zernikeplein 7
  9747 AS Groningen
  Groningen
Digitale Werkplaats Twente

Het doel van Digitale Werkplaats Twente (DWT) is het kleine MKB (2-50 FTE) te ondersteunen bij hun digitaliseringsopgave. Dit als middel tot het vergroten van winstgevendheid en arbeidsproductiviteit van de bedrijven en daarmee de toekomstbestendigheid van regio Twente. Hiertoe verwachten we in 3 jaar tijd 250 MKB bedrijven te helpen met hun digitaliseringsopgave. Het idee van een digitale werkplaats is, dat ondernemers onder begeleiding van een student & docent worden geholpen om te digitaliseren, in een kort traject van 40-80 uur.

 • Digitale Werkplaats Twente
  M. H. Tromplaan 28
  7513 AB Enschede
  Overijssel
Digilab Foodvalley
(Kantoor) automatisering
Data (beheer en gebruik)
Online sales (e-commerce) en marketing

In het DigiLab helpen mbo- en hbo-studenten van verschillende studierichtingen, onder professionele begeleiding van docenten en experts uit het bedrijfsleven, mkb’ers verder met hun digitale vraagstukken op het gebied van online marketing, data science en automatisering.

 • Digilab Foodvalley
  Reehorsterweg 90
  6717 LG Ede
  Gelderland