Verfijn resultaten
Filters resetten

Ontvang digitale hulp van onze studenten in de Digitale Werkplaatsen

Heb je een probleem met je computer of andere digitale apparaten waarvoor je geen woorden kunt vinden om het goed uit te leggen? Of weet je niet goed hoe je moet beginnen met digitaliseren? Geen zorgen!

Digitale Werkplaatsen speciaal voor mkb'ers
Onze Digitale Werkplaatsen zijn er speciaal voor mkb'ers en wij hebben getrainde studenten uit het wo, hbo en/of mbo die je graag helpen bij het formuleren van jouw digitale vraagstukken. Zo ben jij klaar voor de volgende stap.

Oplossing op maat voor jouw digitale vraagstukken
Onze studenten werken samen met docenten en experts om een oplossing op maat te bieden voor jouw vraagstuk. Of je nu hulp nodig hebt bij het opzetten van een website of het integreren van sociale media in je bedrijfsstrategie, wij staan voor je klaar.

Neem contact met ons op
Samen vinden we de juiste oplossing voor jouw digitale vraagstukken. Dus aarzel niet en neem contact met ons op. Onze Digitale Werkplaatsen zijn er om jou te helpen bij het digitaliseren van jouw bedrijf.

MKB Digiwerkplaats - regio Haaglanden

De wereld verandert in rap tempo, digitalisering is overal in ons leven. Onder invloed van technologische ontwikkeling gaan klanten andere eisen stellen.

 • MKB Digiwerkplaats - regio Haaglanden
  Bleiswijkseweg 37E
  2712 PB Zoetermeer
  Zuid-Holland
MKB Digiwerkplaats Rijnmond
Online sales (e-commerce) en marketing
Security

Digiwerkplaats Rijnmond is dé plek waar jij als ondernemer hulp krijgt van toekomstgericht & creatief talent bij de uitdagingen waar jij voor staat. We ondersteunen je in de digitalisering van jouw bedrijf.

 • MKB Digiwerkplaats Rijnmond
  Scheepsbouwweg 11
  3089 JW Rotterdam
  Zuid-Holland
Mijn Digitale Werkplaats Drechtsteden

DOC (Drechtsteden Ondernemers Centrum) neemt de coördinatie van het project op zich en zorgt jaarlijks dat 160 mbo-studenten ICT en Commercie en 40 hbo-studenten ICT en Ondernemerschap gekoppeld worden aan de mkb-bedrijven om scans af te nemen en een roadmap samen te stellen voor verbetering van de digitaliseringsprocessen. Kennis over digitalisering in de procesvoering van het bedrijf wordt verspreid middels masterclasses, workshops, online courses, social media en een online platform.

 • Mijn Digitale Werkplaats Drechtsteden
  Leerparkpromenade 100
  3312 KW Dordrecht
  Zuid-Holland