Verfijn resultaten
Filters resetten

Ontvang digitale hulp van onze studenten in de Digitale Werkplaatsen

Heb je een probleem met je computer of andere digitale apparaten waarvoor je geen woorden kunt vinden om het goed uit te leggen? Of weet je niet goed hoe je moet beginnen met digitaliseren? Geen zorgen!

Digitale Werkplaatsen speciaal voor mkb'ers
Onze Digitale Werkplaatsen zijn er speciaal voor mkb'ers en wij hebben getrainde studenten uit het wo, hbo en/of mbo die je graag helpen bij het formuleren van jouw digitale vraagstukken. Zo ben jij klaar voor de volgende stap.

Oplossing op maat voor jouw digitale vraagstukken
Onze studenten werken samen met docenten en experts om een oplossing op maat te bieden voor jouw vraagstuk. Of je nu hulp nodig hebt bij het opzetten van een website of het integreren van sociale media in je bedrijfsstrategie, wij staan voor je klaar.

Neem contact met ons op
Samen vinden we de juiste oplossing voor jouw digitale vraagstukken. Dus aarzel niet en neem contact met ons op. Onze Digitale Werkplaatsen zijn er om jou te helpen bij het digitaliseren van jouw bedrijf.

MoveDigi - Digitale Werkplaats Zwolle
(Kantoor) automatisering
Data (beheer en gebruik)
Online sales (e-commerce) en marketing
Security

Het beoogde effect van de mkb-werkplaats digitalisering is om bij te dragen aan de arbeidsproductiviteit in het mkb-peloton, praktijkleren van hbo- en mbo-studenten die daardoor meer kennis en 21-eeuwse vaardigheden opdoen en mkb-bedrijven te verbinden met regionaal digitaal talent.

 • MoveDigi - Digitale Werkplaats Zwolle
  Campus 2
  8017 CA Zwolle
  Overijssel
MKB Digiwerkplaats Rijnmond
Online sales (e-commerce) en marketing
Security

Digiwerkplaats Rijnmond is dé plek waar jij als ondernemer hulp krijgt van toekomstgericht & creatief talent bij de uitdagingen waar jij voor staat. We ondersteunen je in de digitalisering van jouw bedrijf.

 • MKB Digiwerkplaats Rijnmond
  Scheepsbouwweg 11
  3089 JW Rotterdam
  Zuid-Holland
Digitale Werkplaats Fryslan
(Kantoor) automatisering
App development
Data (beheer en gebruik)
Online sales (e-commerce) en marketing
Security

De Digitale Werkplaats Fryslân ziet de digitale versnelling in de provincie Friesland. Studenten van Friesland College, NHL Stenden en Friese Poort bieden de MKB-ondernemers binnen Friesland een ondersteunende en inspirerende rol om ondernemingen hierin mee te laten groeien.

 • Digitale Werkplaats Fryslan
  Sixmastraat 15
  8932 PA Leeuwarden
  Friesland
MKB Digital Workspace (MDW)
Security

Ben jij mkb-ondernemer, wil je graag tijd en geld besparen met digitalisering maar is het vaak te duur en weet je niet waar je moet beginnen? In het programma MKB Digital Workspace gaan ondernemers aan de slag met concrete projecten die tijd en geld opleveren. De projecten worden uitgevoerd door studenten en begeleid door professionals en docenten. Er is plek voor maximaal 750 ondernemers in het programma dus wees er snel bij!

 • MKB Digital Workspace (MDW)
  Science Park 608
  1098 XH Amsterdam
  Noord-Holland