Digitale expeditie door jouw bedrijfsvoering - MKB Café

(Kantoor) automatisering
Bedrijfsvoering
Software advies en ontwikkeling
09-06-2023
14:30  - 17:00

Omschrijving

Ben je een MKB’er die wil innoveren en digitaliseren op het gebied van duurzaamheid, veiligheid of circulariteit?

Dan mag je het MKB Café op de RDM campus niet missen! Dit is een unieke kans om kennis te maken met de nieuwste technologieën en oplossingen voor jouw bedrijfsvoering. Je krijgt ook de mogelijkheid om samen te werken met studenten van Hogeschool Rotterdam die je kunnen helpen met het optimaliseren van je processen, producten of diensten. Bovendien kun je profiteren van online digitaliseringstrainingen van Cisco die je medewerkers kunnen volgen om hun vaardigheden te verbeteren.

Wat levert het jou op?

  • Nieuwe inzichten en inspiratie, een traject met bedrijfskunde studenten voor de eerste 15 ondernemers die zich aanmelden, online trainingen voor je medewerkers en natuurlijk nieuwe relaties.
  • Praktijkvoorbeelden
  • Logistiek: slim registreren van ladingdragers zoals pallets, haspels en kratjes via inzet van blockchain-technologie
  • Analyse van Big Data om inzichten te verwerven.
  • Automatisering en optimalisering van bedrijfsprocessen door IoT (Internet of Things)

Het MKB Café is een initiatief van iTanks, een innovatieplatform voor de industrie. iTanks verbindt bedrijven, kennisinstuten en industrie-experts en introduceert nieuwe technologie en de laatste innovaties. Het MKB Café vindt plaats op vrijdag 9 juni van 14:30 tot 17:00 uur in het Innovation Dock op de RDM campus in Rotterdam.

Wil je erbij zijn?

Meld je dan snel aan via de website van iTanks. Wees er snel bij, want er zijn maar een beperkt aantal plaatsen beschikbaar. Mis deze kans niet om je bedrijf naar een hoger niveau te tillen. Kom naar het MKB Café en ga mee op een digitale expeditie door jouw bedrijfsvoering!

Aanmelden en meer informatie