Over ons

MKB-Magazine is een initiatief van MKB-Nederland.

Via dit platform willen we graag informatie delen. Het midden- en kleinbedrijf (MKB) is ontzettend belangrijk voor de economie van de stad, de regio, Nederland en de Europese Unie.

Toch loopt veel midden- en kleinbedrijf tegen dezelfde problemen aan. Ze hebben bijvoorbeeld moeite met het rondkrijgen van financiering om door te groeien. Waar kan een kleine onderneming betrouwbare financiering vandaan krijgen?

Een ander veelgehoord probleem is de financiële administratie, waarbij met name de Belastingdienst een onbegrepen instelling blijkt te zijn voor veel ondernemers. Hoe regelt u de kwartaalaangifte en de jaaraangifte? Waar moet u allemaal aan denken?

Ondernemer midden- en kleinbedrijf

Veel ondernemers lopen ook tegen praktische problemen aan. Door de (startende) ondernemers de nodige informatie te geven, hopen we dat ze erin slagen om hun bedrijf succesvol uit te bouwen. Daar zullen we namelijk allemaal voordeel uit halen.

Bent u een ondernemer? Bijvoorbeeld een startende ondernemer, freelancer, midden- of kleinbedrijf? U staat er niet alleen voor! Laat u inspireren en vind de antwoorden op uw vragen en problemen. U kunt ons ook altijd een bericht sturen of zelf een toevoeging aan deze website aanreiken. Daar staan we zeker voor open.