Like-IT

(Kantoor) automatisering
Data (beheer en gebruik)

Beste ondernemer en Microsoft 365 gebruiker,

Als je naar de cloud wilt doe je dat met een reden. Wellicht is je oude vertrouwde omgeving aan vervanging toe of is de huidige data opzet verouderd en kun je er helemaal niks meer mee. De cloud biedt het voordeel dat je vanuit elke locatie kunt samenwerken en altijd kunt mee gaan met de nieuwste technieken om up-to-date te blijven en dat natuurlijk met voorspelbare kosten.

Met Microsoft 365 heb je de basis in handen om dit allemaal te kunnen realiseren. De eerste stap is de mail overzetten naar de cloud, dat is een relatief eenvoudige. Daarna is de oude folder structuur aan de beurt, die data moet natuurlijk ook over naar de cloud. Wanneer je dit plant te doen, zal je de “”oude werkwijze”” achter je moeten laten. De Microsoft 365 omgeving moet je helaas wel helemaal zelf inrichten. Om dit op de juiste manier te kunnen doen heb je veel kennis en tijd nodig, of de hulp van een dure IT-consultant die dat voor je kan regelen. Als Mkb’er is dat vrijwel niet te bekostigen en kan al gauw duizenden euro’s kosten.

Wij leveren DailyDrive. Dit is software op basis van SaaS (Software As A Service) Wij installeren dit op jouw Microsoft 365 omgeving. Zo beschik jij direct over een volledig ingerichte omgeving met alles wat je nodig hebt, denk hierbij aan; ons eigen dashboard, met o.a. onderdelen als nieuwsoverzichten, afdelingen, klanten, projecten en of vergaderingen.

Ons product DailyDrive beschikt ook over een DMS (Document Management Systeem) . Dit is een plek waar je de documenten op kunt slaan en ervoor kunt zorgen dat de juiste personen rechten hebben.

Ook is het aanmaken van een nieuwe afdeling, een nieuwe klant, project of vergadering, een fluitje van een cent, dit kun je namelijk met de DailyDrive helemaal zelf! Geen dure consult meer voor nodig dus.

De kosten hiervoor zijn eenmalig €495,- en €125,- per 10 gebruikers per maand. Dit is overigens zonder training en migratie kosten ( het verplaatsen van de data uit je netwerkfolder naar de DailyDrive omgeving).

Onderstaand een aantal DailyDrive video’s

Video: DailyDrive Basis 1
In deze video leggen we de basis functionaliteiten uit van ons product. Zo leggen we kort uit wat ons product kan betekenen en hoe het in elkaar zit.
https://youtu.be/8sOCkJnuD9o

Video: Modern Workplace Social Intranet
In deze video leggen we uit hoe jouw modern workplace omgeving eruit ziet! Met een sociaal intranet blijf je altijd in verbintenis met je collega’s en verschillende afdelingen. Zo verhoog je de productiviteit en verbintenis binnen de organisatie.
https://youtu.be/MrXWrqazM_I

Video: Digitaal ondertekenen met Validsign
In deze video leggen we kort uit hoe je met ons product snel en juridisch correct digitaal kunt ondertekenen met de app Validsign! Zo ben je er zeker van dat jouw contracten digitaal aan alle voorwaardes voldoen. Hartstikke handig dus!
https://youtu.be/8HKwfFY_aWI

Video: DMS in Daily Drive
DMS (document management) is nog nooit zo makkelijk geweest! Met één centrale drive vind je gemakkelijk alle documenten terug waar je toegang tot hebt. Zo zorg je er dus o.a. voor dat je nooit meer iets kwijt raakt én dat documenten alleen te zien zijn voor bevoegden!
https://youtu.be/Fzj5wJftvUM

Video: Meetings in Daily Drive
Vergaderingen monitoren is nog nooit zo makkelijk geweest. Met de knop meetings, kun je gemakkelijk afspraken vastleggen, een meetings notebook aanmaken en zelfs taken verdelen.
https://youtu.be/MlBHUlDEVnw

Video: People Picker Smoelenboek
In deze video gaan we in on op onze People Picker! Vooral in grotere organisaties is het soms lastig om de juiste persoon te vinden. De people picker maakt hier een eind aan door al je collega’s op één plek op te slaan. Zo kun je filteren op bijvoorbeeld afdelingen en zelfs op vaardigheden of hobby’s!
https://youtu.be/3jJ5cL16gAk

Video: Quality Management System
In deze video gaan we in op ons nieuwe product, het kwaliteitsmanagementsysteem. Dit systeem organiseert alle processen, protocollen en dergelijke! Dit biedt managers de mogelijkheid de processen of procedures makkelijk te delen met de medewerkers en ook bevestiging te krijgen dat zij deze begrepen hebben!
https://youtu.be/NDTsfT7ykgE

Video: Taken Overview
In deze video leggen we de mogelijkheid uit om snel taken aan te maken en deze toe te wijzen aan de juiste persoon. Zo is er altijd inzicht in wie wat doet en vergeet niemand meer iets op zijn takenlijst.
https://youtu.be/z6nuZfcGxIM

Video: Webparts, Verjaardagen, Polls en Kantooragenda|
In deze video gaan we in op de verschillende webparts binnen Daily Drive.
https://youtu.be/TTCRVXju42U

  • Like-IT
    Westbaan 186
    2841MC Moordrecht
    Zuid-Holland