Migrato B.V.

(Kantoor) automatisering
Data (beheer en gebruik)

Migrato is gespecialiseerd in verwerken van ongestructureerde content. Dat zijn Word, Powerpoint, PDF en alle type bestanden die we als medewerker of vanuit een applicatie gegenereerd opslaan op een netwerkschijf, digitaal archief of document management systeem. Door de hoeveelheid bestanden of documenten weet de organisatie niet meer waar wat staat, of nog aan de wetgeving (AVG/Privacy) wordt voldaan en of er kennis ongebruikt blijft.

Migrato analyseert de bestanden die op de diverse locaties staan, identificeert elementen als naam, grootte, ouderdom, wanner voor het laatst gebruikt. Maar leest ook de inhoud van het bestand en classificeert dan het bestand zodat daar mee bepaald kan worden of het bewwaard moet worden, weg kan of weg moet, etc.

Dit doen we volledig geautomatiseerd en op basis van Machine Learning technieken. Het resultaat is een opschoning door ontdubbelen, niet meer relevante items weggooien, een classificatie van de overige set en een herstructurering zodat de inhoud weer waarde krijgt i.p.v. alleen maar schijfruimte gebruikt.

  • Migrato B.V.
    Nieuwe Haven 39
    3291GA Strijen
    Zuid-Holland