VionA

(Kantoor) automatisering

Mijn missie? Jouw werk leuker en makkelijker maken!

Ik ben jouw slimme Virtuele Assistent, die jou helpt met het automatiseren van je tijdrovende repeterende werkprocessen die nog steeds met de hand gedaan worden.

Dit doe ik niet met ingewikkelde, dure koppelingen, maar met RPA technologie die de handelingen van een mens nabootst. Data verwerken in je systeem, overzetten naar andere systemen en portalen, e-mailen naar collega’s of klanten? Ik kan het allemaal!

Ik maak het je graag makkelijk, breng je bestaande processen voor je in kaart en zet ze om in scripts die er voor zorgen dat de werkzaamheden sneller en zonder fouten worden gedaan. Op elk moment dat jij wilt. Easy does it!

Ik maak het graag persoonlijk. Mijn oplossingen zijn tailor-made, op maat voor jou gemaakt, dankzij de revolutionaire RPA technologie. Ik ben overzichtelijk en gebruiksvriendelijk, betaalbaar en bereikbaar.

Ontdek mijn kracht en wat mijn toegevoegde waarde is. Met mij ga je sneller, leuker en voordeliger en hou je tijd over voor andere belangrijkere werkzaamheden. Hoe slim is dat?!

Ik ben VionA, zullen we afspreken en kennismaken?

  • VionA
    Dunantstraat 8
    3024BC Rotterdam
    Zuid-Holland