Verfijn resultaten
Filters resetten

Evenementen

Aankomende evenementen

Hieronder een overzicht van de evenementen. Dit kunnen workshops zijn, maar ook webinars en andere evenementen.

Er zijn geen aankomende evenementen gevonden.

Deze evenementen heb je gemist

Afbeelding ter illustratie voor het event
MKB Kennissessie NIS2 met cybersecurity expert Dave Maasland
Cyberweerbaarheid
Security
07-12-2023
15:30  - 18:00

Een juiste bescherming van je digitale gegevens en diensten wordt steeds belangrijker. De gemeente Rotterdam organiseert daarom op 7 december een kennissessie voor het MKB over de NIS 2-richtlijn (Network and Information Security 2 Directive).

Illustratie ten behoeve van event
Cyber Escape Room voor ondernemers in Den Haag Zuidwest
Cyberweerbaarheid
27-10-2023
10:00  - 17:00

Oktober is Cyber Security Maand. Na een ‘cyber food tour’ voor ondernemers in het Centrum van Den Haag en een MKB cyber event op het Haagse stadhuis, vindt op 27 oktober voor ondernemers uit Den Haag Zuidwest een cyberkennissessie plaats om hen te helpen hun bedrijf te beschermen tegen cybercriminelen. Politie en een slachtoffer van cybercrime geven praktische tips en uitleg en vertellen over hun ervaringen. Deze tips kunnen na afloop in een interactieve ‘Cyber Escaperoom Truck’ direct in de praktijk kunnen worden gebracht.

Inspiratiebeeld Den Haag inspireert
Den Haag Inspireert!
Digitalisering
Online sales (e-commerce) en marketing
23-06-2023
12:30  - 18:00

Op vrijdag 23 juni 2023 vindt het evenement **Den Haag Inspireert!** plaats in Amare, een nieuw cultureel centrum in het hart van de stad. Dit is een inspiratie- en netwerkevenement voor ondernemers en werkgevers uit Den Haag en de regio, georganiseerd door de gemeente Den Haag en de Economic Board The Hague. Het doel van het evenement is om samen naar de toekomst te kijken en nieuwe ideeën en contacten op te doen.

Digitale expeditie door jouw bedrijfsvoering - MKB Café
(Kantoor) automatisering
Bedrijfsvoering
Software advies en ontwikkeling
09-06-2023
14:30  - 17:00

Ben je klaar voor een digitale expeditie door jouw bedrijfsvoering? Wil je meer weten over hoe je jouw bedrijf kan verbeteren op het gebied van duurzaamheid, innovatie of veiligheid? Kom dan naar het MKB Café op de RDM campus op vrijdag 9 juni!

Twee vrouwen zittend op een bankje in een winkel
Digiwerkplaats Café: Female Edition
Digitalisering
31-05-2023
17:00  - 20:00

Ben je een vrouwelijke ondernemer die meer wil weten over digitalisering? Dan is het Digiwerkplaats Café Female Edition iets voor jou! Dit is een inspirerende en gezellige bijeenkomst waar je kunt leren van een succesvolle digitale ondernemer, mee kunt doen aan een paneldiscussie en kunt netwerken met andere vrouwelijke ondernemers uit de regio.

Digiwerkplaats: Hackaton Websitescan
Online sales (e-commerce) en marketing
11-04-2023
12:00  - 13:00

Optimaliseer jouw website met praktische tips. Kosteloos. Jij hebt je eigen website waar je met trots jouw bedrijf in de spotlight zet. Maar is deze duidelijk voor de bezoeker? Heb je een ‘call to action’ en is de navigatie optimaal? Jouw talententeam analyseert je website en geeft praktische tips en aanbevelingen voor tevreden bezoekers én het stimuleren van aankopen.

E-commerce voor beginners
Data (beheer en gebruik)
Security
31-03-2023
14:00  - 15:00

Het online afzetkanaal groeit stevig door. Ieder bedrijf en medewerker heeft hier in meer of mindere mate mee te maken. Of het nu gaat om online vindbaarheid of de verkoop van producten of diensten via digitale kanalen, bedrijven zijn steeds meer afhankelijk van E-commerce.

Wil je meer leren over de beginselen van online verkoop? En begrijpen welke kansen er voor jou als individu en voor bedrijven er online zijn, schrijf je dan in voor de basiscursus E-commerce.