Verfijn resultaten
Filters resetten

Zelf direct een specialist kiezen?

De aangesloten IT-bedrijven

Je weet wat het probleem is, wat voor oplossing daarvoor nodig is en je wilt snel schakelen? Een aantal stappen overslaan? Geen probleem. Via deze weg kun je uit ons netwerk van aangesloten bedrijven zelf direct een specialist kiezen, via verschillende filters. Veel succes!

Apora BV
(Kantoor) automatisering
Online sales (e-commerce) en marketing

Apora is het Zoho ONE cloud implementatiebedrijf van Nederland en België, met meer dan 13 jaar ervaring als Zoho Partner. Behaal uw bedrijfsdoelstellingen en Digital Transformation 2.0 met behulp van onze gecertificeerde Zoho specialisten en Zoho cloud applicaties.

 • Schiedam, Zuid-Holland
Binatic Software BV
(Kantoor) automatisering

Wij maken ERP-oplossingen voor uw organisatie! Binatic is de basis en maatwerk is onze kracht. Wij vinden dat de software processen moet volgen en niet andersom! Daarom maken wij ERP-systemen die passen bij uw organisatie, bij uw werkwijze en bij uw bedrijfsprocessen. Zodat u zich niet hoeft aan te passen.

 • Den Haag, Zuid-Holland
Bokxing IT
(Kantoor) automatisering

Organisaties ontzorgen door innovatieve en op maat gemaakte IT-oplossingen die meebewegen met steeds veranderende bedrijfsbehoeften.

 • Delft, Zuid-Holland
Chrismo B.V.
Data (beheer en gebruik)
Online sales (e-commerce) en marketing

Sinds 2009 is Chrismo de software leverancier voor bedrijven en verenigingen. Sinds deze jaren heeft Chrismo zijn software kunnen optimaliseren en daar zijn we dagelijks nog mee bezig. Door deze inspanningen kunnen wij u de beste software leveren.

 • Langerak, Zuid-Holland
Cloudphase
Data (beheer en gebruik)

Wij zijn een cloud advies- en implementatiebureau. Wij helpen organisaties bij hun digitale transitie. Wij stemmen IT af op hun business. Door een cloudstrategie toe te passen die past bij de behoeften en zorgen voor bedrijfsprocessen te stroomlijnen.

 • Rhenen, Zuid-Holland
CorTexter Technologies B.V.
(Kantoor) automatisering
Data (beheer en gebruik)
Online sales (e-commerce) en marketing

Op zoek naar meer kandidaten? Wil je meer diversiteit in kandidaten? Begin met betere vacatures. De software van CorTexter helpt je daarbij. We controleren je vacatures op mogelijk vage taal en onbewuste vooroordelen, maar ook op meer generieke tekstelementen zoals lengte, complexiteit en bijpassende SEO-zoekwoorden. CorTexter is een recruitment assistent die wordt aangedreven door geavanceerde computerlinguïstiek, een deelgebied van Natural Language Processing in AI. Door recruiters te begeleiden bij het schrijven van betere vacatures, plukken hun opdrachtgevers de vruchten van meer kandidaten die verder komen in het selectieproces.

 • Rotterdam, Zuid-Holland
CubeQuest B.V.
(Kantoor) automatisering
Data (beheer en gebruik)
Security

CubeQuest adviseert en faciliteert individuen en organisaties op het gebied van kantoorautomatisering en Cloud diensten, zodat zij in volledige vrijheid en zonder belemmeringen kunnen ondernemen.

 • Den Haag, Zuid-Holland
De Mannen van Delft
Online sales (e-commerce) en marketing

Wij van De Mannen van Delft bieden ondersteuning bij het opzetten van online gerelateerde marketingactiviteiten. De ondersteuning is gebaseerd op het onderzoeken en analyseren van de huidige activiteiten. In overleg bekijken we de doelen van jouw bedrijf, en hoe we deze doelen kunnen realiseren. Daarnaast geven wij gevraagd én ongevraagd advies om ervoor te zorgen dat de capaciteit van jouw activiteiten zo optimaal mogelijk wordt benut.

 • Delft, Zuid-Holland
Decit Automatisering
(Kantoor) automatisering
Data (beheer en gebruik)

Bent u opzoek naar een betrouwbare ICT-specialist die uw bedrijf niet in de steek laat? Decit Automatisering is uw ICT-specialist. Wij realiseren effectieve oplossingen niet alleen met systeembeheer maar ook met telefonie en software, hierdoor werkt u productief en veilig omdat uw ICT onderling optimaal samenwerkt.

 • Alblasserdam, Zuid-Holland
Dream IT
Online sales (e-commerce) en marketing

Dream IT is al sinds 2005 een actieve partner voor veel bedrijven en organisaties. Wij zijn doorgaans de technische spin in het web. In deze rol koppelen we de vormgeving aan de techniek en technische wensen aan een bruikbare invulling en dat zo veel mogelijk zonder u te vermoeien met technische termen.

 • Zoetermeer, Zuid-Holland
Emerald-IT
(Kantoor) automatisering
Data (beheer en gebruik)

Met ons team van gedreven programmeurs ontwikkelen wij maatwerk web en software-oplossingen die perfect op uw bedrijfsprocessen aansluiten. We zijn gespecialiseerd in het ontwerpen, ontwikkelen en integreren van maatwerk applicaties voor het automatiseren en optimaliseren van uw (data intensieve) processen.

 • Leiderdorp, Zuid-Holland
EYE Security
Security

EYE Security beschermt kleine en middelgrote Europese ondernemingen tegen cyberdreigingen en de hoge kosten die volgen na een cyberaanval. EYE bestaat uit een gespecialiseerd team van mensen met een achtergrond uit in zowel inlichtingendiensten als commerciële organisaties.

 • Den Haag, Zuid-Holland